MENU

DBU København lukket mandag

DBU Københavns administration er lukket mandag. Det skyldes, at breddefodbold-medarbejdere fra hele Danmark er samlet i Tilst for at drøfte, hvordan lokalunionerne i samarbejde kan understøtte de danske klubber endnu bedre end i dag.

Dansk breddefodbold er i øjeblikket under stor forandring. Også på det administrative felt.

En ny breddeaftale har betydet, at både opgaver og medarbejdere er flyttet fra DBU i Brøndby til lokalunionerne, der i forvejen har ansvaret for breddefodbolden i Danmark.

Samtidig bliver samarbejdet mellem lokalunionerne tættere og tættere.

De forskellige brikker danner til sammen en helt ny administrativ samarbejds-model, der skal sætte fodboldklubberne i centrum, fastholde nærhedsprincippet og styrke sammenhængskraften i dansk fodbold.

Alle kontorer lukket mandag

For at kickstarte den nye samarbejdsmodel mødes omkring 70 medarbejdere fra dansk breddefodbold – både fra Jylland, Sjælland, Fyn, København, Lolland-Falster og Bornholm mandag den 1. maj på DBU Jyllands Fodboldcenter i Tilst for at sætte retningen for det nye samarbejde. 

Som en følge heraf – da alle medarbejdere er deltagere på workshoppen - vil DBU Københavns kontor være lukket mandag, men vi genåbner naturligvis tirsdag til sædvanlig tid – parat til at tage imod klubbernes henvendelser.

Vi beklager hvis lukningen giver anledning til gener for din klub

Log ind