Kontoret holder lukket i morgen torsdag grundet et større arrangement

Gebyrsag, pigefodbold og Grand Old Veteran Masters...

Der er masser af holdninger og spændende historier fra den københavnske breddefodbold i det seneste nummer af Københavnsk Fodbold

Brugerbetaling på de københavnske idrætsanlæg er et af hovedemnerne i det seneste nummer af Københavnsk Fodbold, hvor du kan læse om Politiets Idrætsforening, der rammes alvorligt af de nye gebyrer. DBU Københavns bestyrelsesmedlem Tobias Ilum kommenterer også på sagen i sin kronik.

Nostalgi er der også plads til, når den tidligere Serie A spiller, Flemming Nielsen, fortæller sjove og dramatiske anekdoter fra sin tid i Atalanta i 1960erne. Du kan også læse om Søren Østergaards syn på pigefodbolden, som han mener skal være et afbræk fra de stigende præstationskrav, som pigerne oplever uden for fodboldbanen.

Det frivillige engagement er hjørnestenen i foreningsidrætten, og i to artikler kommer du tæt på to frivllige fra hver deres generation, som fortæller om hvad der motiverer dem. Lars Emil Sjølin fra FB er 22 år og kåret som årets træner/leder i Frederiksberg klubben. Torben Friberg er 67 år og gør en forskel for Østerbro IF. 

Og så er der selvfølgelig også fokus på de københavnske fodbolddommere, når DBU Københavns nye freelance journalist, Dan Melchior, følger dommer Lars Emil Kragh i aktion til en kamp mellem FC Græsrødderne og Hajduk Spul. Her kan du bl.a. få svar på hvilke overvejelser en Serie-dommer gør sig før mødet med de tidligere professionelle fra FC Græsrødderne. 

Flotte billeder og en sjov historie fra BK Frem´s Grand Old Veteran Masters er der også blevet plads til - læs om John Brutal og resten af holdet, der tilsammen har 1000 års fodbolderfaring. 

LÆS BLADET ONLINE - KLIK HER

Det nye magasin postomdeles til klubber og abonnementer den 18. maj 2016.

Har du forslag eller ideer til det næste nummer af Københavnsk Fodbold bedes du sende en mail til danp@dbukoebenhavn.dk 



Log ind