Flot fremmøde til repræsentantskabsmøde

Genvalg til bestyrelsen på et stille repræsentantskabsmøde med stort fremmøde


DBU Københavns bestyrelse blev genvalgt på årets repræsentantskabsmøde. 

Årets repræsentantskabsmøde foregik på Scandic Sydhavnen, hvor 42 klubber var mødt op for at se tilbage på året der gik og frem mod de mange spændende udfordringer, der venter forude. Traditionen tro blev mødet sat i gang af DBU Københavns formand Henrik Ravnild, der bød velkommen inden han gik i gang med årets beretning. Her fremhævede formanden nødvendigheden, af at få mere opmærksomhed på breddefodbolden, større fokus på pigefodbold, DBU´s nye ”Code of Conduct” samt den vigtige kamp for at skabe bedre faciliteter og betingelser for fodbolden i København. Under beretningen fremlagde DBU Københavns næstformand, Diana Andersen, også unionens seks nye indsatsområder frem mod 2020. De nye indsatsområder taler alle ind i de overordnede strategiske mål om at få flere medlemmer og klubudvikling, som er gældende for alle lokal unioner i DBU. De seks områder, der skal arbejdes med i DBU København er følgende.

-Produktudvikling af turneringer
-Dommere
-Flere piger til fodbold
-Flere frivillige
-Kommunesamarbejde
-Den socialt rummelige klub

Efter talen var det tid til den årlige prisuddelingen med i alt fem priser til lokale fodboldfolk og klubber, der har gjort en stor indsats for fodbolden i DBU Københavns område – læs artikel: ”Prisregn over de københavnske fodboldklubber”. Der var også tid til et par enkelte kommentarer fra salen, hvor bl.a. Valby BK havde en bemærkning til årets skriftlige beretning, hvor de ønskede en indholdsmæssig præcisering i forhold til deres forstående flytning til Valby Idrætspark. Hakoah var også på talerstolen for at stille et ændringsforslag i forhold til brug af gule kort.

På mødet fremlagde DBU Københavns administrationschef Jan Kristensen årets regnskab samt budget for 2016, der blev godkendt af forsamlingen. DBU Københavns formand Henrik Ravnild fik efterfølgende genvalg til formandsposten i DBU København. De tre andre bestyrelsesmedlemmer, der var på valg (Yery Ibarra Hansen, Kasper Darfelt og Morten Høgsdal) havde forud for mødet tilkendegivet, at de gerne ville fortsætte og da ingen modkandidater ønskede at opstille, kan bestyrelsen fortsætte sit arbejde i 2016.  Den eneste ændring er, at Tom Jensen efter 12 år i bestyrelsen havde valgt at trække sig. DBU Københavns formand benyttede lejligheden til at takke Tom Jensen for de mange års arbejde i DBU Københavns bestyrelse. Tom Jensens plads i bestyrelsen genbesættes ikke, da bestyrelsens otte medlemmer dækker de ønskede kompetenceområder.

DBU København vil gerne takke de mange fremmødte klubber, som deltog i årets møde. 

Læs hele formanden beretning her. 

Log ind