MENU

Ansøgningsprocedure

Sådan ansøger du til de to arbejdsgrupper


Få konkret erfaring med udviklingsarbejdet i københavns største specialforbund. 

DBU København har valgt at nedsætte to arbejdsgrupper, der skal bestå af en ekstern projektleder, bestyrelsens projektansvarlige, administrationschefen og formændene for de to arbejdsgrupper. Derudover søger vi 12 frivillige ildsjæle med brændende interesse for breddeidræt og/eller organisering af breddefodbolden i København. Du har mulighed for at søge en plads i én af de to arbejdsgrupper, der skal arbejde med følgende.

1)    Eksisterende turneringstilbud - om det eksisterende udbud af fodboldturneringer opfylder alle brugeres behov
2)    Nye fodboldprodukter - Om der er nye tiltag, som kan forbedre fodboldproduktet til gavn for både eksisterende og nye spillere og klubber.


Eksempler på kvalifikationer

-       -Masser af gode idéer og input til fremtidens fodbold i København

-       -Praktiske erfaringer fra breddefodbolden i København eller anden storbyidræt

-       -Indsigt i idrætsudøveres behov

-       -Formår at arbejde målrettet og professionelt i opgaveløsningen gennem samarbejde og dialog

-       -Besidder stor udviklingslyst og er innovativ tænkende

Har du nogle af ovenstående kvalifikationer er det måske dig, vi leder efter.

Omfang

Du skal forvente at deltage i 5-6 møder og bruge en del tid på forberedelse mellem møderne – i alt forventes en arbejdsmængde på ca. 100 timer fra august 2016 til oktober 2017.

Det tilbyder vi

Du får mulighed for at sætte dit præg på breddefodboldens fremtid i København, og være med til at udvikle verdens sundeste motionsform, så den forbliver den mest attraktive idrætsgren for de københavnske borgere. Desuden kommer du med i et attraktivt netværk og får konkret erfaring med udviklingsarbejdet i Københavns største specialforbund.

Er du interesseret?

Skriv lidt om dig selv, hvorfor du gerne vil deltage i en af arbejdsgrupperne, hvilken arbejdsgruppe du er interesseret i og hvad du kan bidrage med.

Send din ansøgning senest den onsdag den 1. juni 2016 til info@dbukoebenhavn.dk og skriv ’Fremtidens Fodbold i København’ i emnetfeltet.

Her kan du kan læse kommissorium for "Fremtidens Fodbold i København" 

Log ind