Hyld de frivillige - frivillighedsturen 2015

DBU Københavns frivillighedstur er en fast tradition, der knytter bånd på tværs af klubber og hylder fællesskabet blandt de mange frivillige i den københavnske fodbold.


Frivillighedsturen er en oplagt mulighed for at få en social fodboldoplevelse med andre frivillige træner/ledere. I år har du mulighed for at se Hannover 96 med Uffe Bech og Leon Andreasen. Foto: www.fodboldbilleder.dk

For femte år i træk planlægger DBU København en tur for frivillige træner/ledere i de Københavnske fodboldklubber. DBU København ønsker med frivillighedsturen at sætte fokus på de mange københavnske fodboldledere og trænere, som gør et stort frivillighedsarbejde i deres respektive klubber. Turen koster i år1400 kr. med støtte fra DBU København og vil inkludere bustransport, fælles middag, hotelophold samt billet til to fodboldkampe.

I år afholdes frivillighedsturen i weekenden den 28 og 29. november med afgang tidligt lørdag morgen fra Ingerslevsgade (København K) og med hjemkomst sent søndag aften.

Destinationen for årets tur er Hannover, hvor vi skal se et opgør med mulighed for dansk deltagelse, når Leon Andreasen og Uffe Bech, sammen med resten af Hannover 96, tager imod oprykkerne fra Ingolstadt. Søndagens program er under forberedelse. 

Kampprogram:

  • Hannover 96 – Ingolstadt (28. november 2015 kl. 15:30)
  • Weder Bremen U19 - Viktoria Berlin 1889 U19 (29. november 2015 kl.11:00)
Du kan tilmelde dig turen, ved at klikke på dette link

Tilmelding er efter først til mølle princippet og der er begrænset pladser! Tilmelding lukker endegyldigt fredag den 30. oktober. 

Hver klub kan max. booke 4 pladser på turen.

OBS: DBU København forbeholder sig ret til at ændre i program og kampvalg, da billetter endnu ikke er frigivet til ovenstående kampe. 

For mere information kontakt Dan Pedersen, danp@dbukoebenhavn.dk 


Log ind