4.700 børn er klar til afsluttende børnestævner

DBU Københavns afsluttende børnestævner afvikles i den kommende weekend. 4.700 børn er i aktion på 9 spillesteder i København.

DBU Københavns afsluttende børnestævner markerer afslutningen på foråret for alle børnehold under DBU København. På sidste spilledag i årgangene fra U6 til U10 er 620 hold i aktion – alle skal de have en fantastisk oplevelse med masser af fodbold.

DBU Københavns børnestævner afvikles som 3- og 5-mandskampe med henholdsvis op til 6 og 8 spillere på holdet. Fodboldfesten afvikles i samarbejde med følgende ni klubber som DBU København gerne vil takke på forhånd: BK Union, Brønshøj BK, B1908, FA 2000, Skovshoved IF, AB Tårnby, Jægersborg BK, HIK og GVI. Uden arrangørklubberne var det ikke muligt at afvikle de mange kampe.

Stævnerne afvikles lørdag i AB Tårnby og B1908. Resten afvikles søndag. Begge dage i tidsrummet fra kl. 10:00 til 16:00.

Alle stævner er en del af børneturneringen og skal give de små fodboldspillere en sjov og festlig oplevelse. Alle kampe afvikles uden resultatformidling, så alle spillere kan kåres som vindere og få en guldmedalje med hjem.

Tag gerne forældre og søskende med til stævnerne – på langt de fleste spillesteder vil der være mulighed for at købe mad og drikke og med garanti få en hyggelig dag med fodbolden som omdrejningspunkt.    

DBU København uddeler fairplay materiale til alle arrangørklubberne og de mange trænere som er i aktion til stævnerne. 

Log ind