MENU

HIK fejret som Årets Klub

HIK blev i weekenden fejret som årets klub i Maglegårdshallen, hvor mange klubfolk var mødt op for at hylde den lokale fodboldklub.

Yery Ibarra-Hansen fra DBU Københavns bestyrelse og Gentoftes borgmester, Hans Toft, var blandt talerne, da HIK markerede kåringen som årets klub. På en travl dag, hvor der både var ministævne, Grand Old Masters kamp samt træningskamp for 1. holdet, var kåringen et festligt indsalg for de mange fremmødte. 

Flere hundrede medlemmer, spillere, trænere og andre med relation til HIK, trodsede vejret for at deltage i overrækkelsen, der blev åbnet af fodboldafdelingens formand, Lone Falsig, der bød velkommen til arrangementet inden ordet blev givet videre til Yery Ibarra-Hansen. I en tale til de mange fremmødte blev HIK anerkendt for deres brede repræsentation i stort set alle rækker, samt evnen til at fastholde ungdomsspillere. Fodboldafdelingens indsats for de frivillige trænere og ledere samt lysten til at samarbejde på tværs gennem vidensdeling mellem holdene blev også bemærket af DBU Københavns bestyrelsesmedlem.

Gentoftes borgmester, Hans Toft, var næste taler og han roste HIK for deres engagement og indsats for idrætten i Gentofte kommune. HIKs evne til hele tiden at søge udvikling og nye veje blev anerkendt som en stor styrke af borgmesteren, der lovede at støtte klubben i fremtiden.

Formand, Lone Falsig, lukkede receptionen med en stor tak til de mange medlemmer og frivillige, der efterfølgende blev budt på lagkage og hygge i klublokalerne. 

Log ind