MENU

Følg reglerne, for sportens skyld

DBU Københavns samarbejdspartner Idrætsforum København afholder årets sidste Dialogmøde på Københavns Rådhus. Mød op og hør om vigtige emner som matchfixing, skatteregler og forsikringer.


Matchfixing er et tema når Idrætsforum København holder Idrættens Dialogmøde. Foto: www.fodboldbilleder.dk

Idrættens Dialogmøde den 14. december

DBU Københavns samarbejdspartner, Idrætsforum København, slår igen dørene op for Idrættens Dialogmøde, her vil aftens tema og fokus være på "Følg reglerne, for sportens skyld". Alle med interesse i idrætten kan deltage og det er gratis. Vi skal være i vante omgivelser på Rådhuset, i Hovedkassen. Hele arrangementet afholdes mandag den 14. december kl. 18.30 – 21.00.

Aftenen vil være fyldt med gode oplæg og debatter, juleknas, og de meget berømte rådhuspandekager. Der ud over har julemanden været i gavehumør, han har afleveret en god portion julegaver til os, som vi naturligvis skal uddele blandt de mange fremmødte, der ud over kigger Viceborgmester Lars Weiss (S) forbi og ønsker glædelig jul.

Af gaver kan nævnes, 2 billetter til Wallmans Dinnershow, tøj fra DBU, billetter til kvartfinalen ved kvindernes VM i håndbold i Herning, bøger, med mere.

Vi har sammensat et super spændende program hvor overskriften er ”følg reglerne, for sportens skyld”

Aftenen byder på to oplæg. Vi lægger ud med Matchfixing ved kommunikationskonsulent Jonas Hjortdal fra DIF. Herefter overtager specialkonsulent Willy Rasmussen, som er rådgiver for specialforbundene og foreningerne, Willy fortæller bl.a om forsikringer, skat/moms, kørselsgodtgørelse og løn.

Efter de to oplæg vil der være tid til netværk, julehygge, Rådhuspandekager og gaver.

Gå ikke glip af dette arrangement, som samtidig er det sidste af Idrættens Dialogmøder for i år.

Der er gratis adgang til mødet. Tilmelding er dog nødvendig og sker på mail til info@idraetsforum.dk - oplys navn, titel og forening/organisation.

Tilmeldingsfrist: torsdag den 10. december kl. 14.00

Log ind