MENU

Nye skærme holder styr på kampprogrammet

Kultur og fritidsborgmester, Carl Christian Ebbesen, var i Valby Idrætspark for at indvie de nye informationsskærme, der skal gøre brugeroplevelsen bedre for de københavnske fodboldspillere.

Kampen fløjtes i gang om et øjeblik, men på hvilken bane spilles der? I Valby Idrætspark, Sundby og Kløvermarken er det spørgsmål ikke aktuelt fremover. Her vises tid og sted for alle kampe nemlig på nye digitale infoskærme, der onsdag den 15. april blev officielt  indviet efter en indkøringsperiode i efteråret 2014. 

De nye skærme er et stort serviceløft til brugerne af nogle af de store spillesteder i København. Det er Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune, som har købt skærmene, og i følge kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen har de allerede fanget publikums interesse:

-Skærmene blev brugt flittigt allerede under indkøringsperioden i efteråret. Jeg glæder mig derfor til forårssæsonen, hvor spillere og publikum får serveret forårsprogrammets kampe klart og overskueligt, siger en begejstret Carl Christian Ebbesen.

De nye skærme er et resultat af samarbejdet med DBU København:

-Vi har lavet projektet sammen med DBU København, som dagligt opdaterer skærmene med friske kampprogrammer og nyheder, siger Carl Christian Ebbesen.


Log ind