17-07-2015: Forbedredelse til kampen mod Sverige

Alt fokus ligger nu på kampen mod Sverige. Se her, hvordan dagen før sverigeskampen foregik.

Kære Dagbog

Dagen startede ud med en solid morgenmad tilsvarende de andre dage, og så var tiden inde til forældrebesøg. De mange tilrejsende forældre, der har valgt at tage den lange tur til Israels varme for at støtte os, kunne til formiddag være sammen med deres kære små. 
For de forældreløse stod den på strandtur i en times tid med efterfølgende skyggehygge. Her blev et glas friskpresset juice nydt til turens mest eftertragtede spil – partners. Dagen i dag har stået i forberedelsernes tegn, da vi møder Sverige i en altafgørende gyser om endnu flere uforglemmelige oplevelser. Derfor var der video om Sverige til dagens møde efter forældrebesøget og strandturen, og der var nu lagt fuld fokus mod morgendagens opgør. Efter et indblik i Sverige stod den på frokost med efterfølgende hvile. 
Efter hvilen var der sandwich, så vi var optimalt klar til dagens stille og rolige træning – selvfølgelig med fokus på Sverige.

Med en veloverstået træning gik turen nu hjem til hotellet. I bussen blev der hygge med henholdsvis Meyer, krydsord og læsning. Meyer hører også under kategorien af populære spil på denne tur, så der er altid løgn i luften ;-)


Bustiden fordrives med et spil Meyer.

Hjemvendt fra træning kunne vi for en gang skyld nyde et bad uden tidspres. Nu var det tid til aftensmad og efterfølgende havde vi fri indtil møde 21:30. For de flestes vedkommende var det ensbetydende med, at de populære spil igen kunne trækkes frem. 
Mødet bød på en hyggelig afrunding med fælles godnatsang, hvor hver en tone sad lige i skabet – standarden er hævet siden EM-musikvideoen ift. de høje toner.Dog var der også andre der synes de skulle diske op med noget underholdning.Nu ligger vi i vores seng, og er spændte og klar til at slå Sverige i morgen
.
Godnat herfra,

        
Signe Schioldan                                  Ida Guldager

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første