15-07-2015: Åbningskamp mod Frankrig

Så er det endelig blevet kamptid.

Heeeeeej dagbogen 

Så kom dagen endelig hvor vi skulle spille mod Frankrig. Den startede som den plejer med en god omgang morgenmad efterfulgt af en gåtur. Denne gåtur var dog ikke som de andre. Vores plan var bare en hel normal gåtur, men der viste sig at være flere bump på vejen ;)
For at komme over til græsplænen skulle vi igennem sand med løbesko, hvilket gav flere utilfredse miner, og ikke nok med det var holdleder Annie sikker på, at der gemte sig en dræber hankat i en busk, vi skulle passere. Historien melder dog også, at det kunne være en drage. Da vi ankom til græsplænen, var den våd, og hvis der er noget, som ikke behager u19-pigerne er det våde shorts.
Vi overlevede dog denne meget traumatiske oplevelse ved at søge til krisehjælpen Partners, Sequence og diverse bøger i den behagelige skygge. Da klokken nærmede sig 13 og alle havde sundet sig, var det tid til at spise frokost. Efter frokosten stod den på hvile og en velfortjent lur.  Taktikmødet kom herefter, hvor der blev repeteret, hvordan Frankrig spiller, og hvordan vi gerne selv ville spille. Det næste på programmet var afgang til kamp. Vi blev mødt af en fantastisk flot, smuk og dejlig græsplæne, som lignede et billardtæppe.
Kampen endte desværre 1-0 til Frankrig. Et stærkt mandskab, hvor det dog alligevel lykkedes os at komme frem til et par store chancer. Vi er derfor klar til at møde Sverige i næste kamp. Dagen endte med trætte piger og en hurtig opsamling på kampen og så ellers hurtigt i seng, da det var langt over sengetid.
KyZzzZ og kram

           
Emlie Henriksen                                        Rikke Marie Madsen

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første