Fodboldens Lotteri

Støt din klub - dit hold - dansk breddefodbold

”Fodboldens Lotteri foråret 2017 er afsluttet for i år – vi takker for din støtte til dansk foreningsliv, og håber du havde en god oplevelse med lotteriet.
Vi arbejder på nye tiltag på området, så hold øje med siden her. Og husk du altid kan kontakte os på dbu@dbu.dk hvis du har nogen spørgsmål”


Velkommen til Fodboldens Lotteri 2017


Når du køber eller sælger Fodboldens Lotteri, støtter du fodboldens græsrødder i Danmark. Du støtter også DBU’s arbejde som almennyttigorganisation. Et arbejde for sundhed og inklusion gennem fodbolden med med afsæt i de 1600 klubber rundt omkring i Danmark – hvor 100.000 frivillige og knapt 330.000 fodboldspillere i alle aldre har et fællesskab, der giver sved på panden og smil på læben.

Tjen penge til dit hold

Kunne du tænke dig at støtte en god sag samtidig med, at du tjener penge til holdet eller klubben? Det kan du som sælger af Fodboldens Lotteri.

Du kan tjene op til 10 kroner per solgt lod. Der er også mulighed for fuld returret, og lodderne skal først betales efter at salget er afsluttet. Du har ikke noget udlæg, og det er derfor risikofrit. Når du bestiller lodderne medfølger en salgsguide og udførlig vejledning.

Salgsperioden løber fra den 1. februar til den 30. juni, så bestil allerede nu.
Du bestemmer selv, hvor mange lodder du vil forsøge at sælge. Du kan i hele salgsperioden bestille flere skrabelodder og dem, du ikke får solgt, skal du blot returnere ved periodens slutning.

Ønsker du som frivillig, dit hold eller din forening at sælge skrabelodder, kan du bestille lodderne
HER.