Spilletilladelser, kontrakter og attester

Trænerkontrakt, spillercertifikater og tilladelser til at spille i udlandet. Download her.


Spillercertifikat
Når en klub får en ny spiller, skal denne nye moderklub rekvirere spillerens DBU-spillercertifikat. Det sker hos den afgivende moderklub, og først når spillercertifikatet er modtaget i den nye moderklub, kan spilleren deltage for sin nye moderklub under forudsætning af, at pågældende er registreret og godkendt af lokalunionen. Se guide til indhentning af certifikat her.

Hvis spilleren ikke tidligere har spillet i anden klub oprettes automatisk et DBU-spillercertifikat til spilleren, når han/hun registreres i klubbens KlubOffice og sendes til godkendelse i lokalunionen.
 
 Futsal Spillererklæring  Det er tilladt at benytte spillere fra andre fodboldklubber i futsalligaen under forudsætning af, at skriftlig accept foreligger fra fodboldklubben, hvor spillercertifikatet er hjemmehørende og at spilleren er medlem af begge klubber. Accepten skal foreligge og indsendes til administrator inden spilleren spiller første kamp for klubben, dog senest d. 31. december.
 
Spilletilladelser fra udlandet 
 
Udenlandske aktører i Danmark
 
Ansøgning om kampe mod udenlandske hold
 
Børneattester
 
  Trænerkontrakt - ulønnet
 
  Trænerkontrakt - lønnet red. 5/8-15 (IT)

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

19

 • Hej
  En sådan blanket findes ikke, i hvert fald ikke i DBU Jylland.
  Den klub hvor hun/han spiller 11-mands skal have spillercertifikatet og skal give en skriftlig tilladelse til klubben, hvor hun ønsker at spille 7-mands og kopi sendes til regionskontoret. Tilladelsen skal være på plads inden turneringsstart.

  Med venlig hilsen
  Inge Lund-Nielsen
  10. oktober 2017, 13:05    
  Inge Lund-Nielsen


 • Jeg efterspørger også en blanket til ansøgning om dobbelt medlemsskab. Vi har en spiller, som i sin moderklub spiller 11-mands. Spilleren vil dog gerne også spille 7-mands "hyggeturnering" i en anden klub. Vil gerne have formalia i orden.
  10. oktober 2017, 09:30    
  Susanne Ravnkilde


 • Jeg mangler en blanket til ansøgning om dobbelt medlemsskab jf. §13.3 og §13.4.

  Endvidere mangler jeg en vejledning til, hvordan dette præcist skal gøres rent systemmæssigt i kluboffice.

  Som jeg læser det, skal - hvis godkendelse gives - selve spillercertifikatet ligge i den øverst rangerende klub, der skal give den lavest rangerende klub skriftlig tilladelse til at benytte spilleren. Findes der noget officielt skriv på dette eller er det bare, hvad vi nu selv finder på af formuleringer?
  02. august 2017, 18:26    
  Steen Villumsen


 • Hej Andreas
  Det er de hollandske turneringsregler, der afgør om du kan spille videre i Holland, så det kan vi desværre ikke svare på.
  Havde det været den omvendte vej, så kunne en spiller, der havde spillet som amatør i udlandet, godt spille videre som amatør i Danmark i samme halvår. Dog er der nogle begrænsninger i de sidste spillerunder.
  26. juli 2017, 10:51    
  Henrik Andersen


 • I forlængelse af Ulriks spørgsmål. Jeg skal spille i Holland fra d. 1. september 2017. Dog kan jeg nå at spille fire kampe for mit nuværende hold i Serie 1 (Danmark), inden jeg flytter. Men bliver jeg låst for at spille i hollandske klubber, efter jeg har spillet første turneringskamp i Danmark?

  Vh
  Andreas
  24. juli 2017, 17:36    
  Andreas Hohwy Pallesen


Vis alle kommentarer