Find dit kursus

Jens Jessensvej
Jens Jessensvej 20
2000 Frederiksberg
lø 02. november 2019 (09:00 - 16:00)
Kr. 500,00
Kristian Koefoed
51960795
rosenko@msn.com
Åben for tilmelding
31-10-2019
5 - B-licens
5 - C-licens
Bliv en bedre kamptræner: DBU København inviterer igen til det årlige ungdomsseminar i FA 2000s klublokaler. Temaet i år handler om Den Gode Kamptræner. Bliv klædt på til, hvordan man motiverer sine spillere og kommunikerer mest effektivt under kampen. Der vil være rig lejlighed til at blive inspireret til at blive en bedre kamptræner. Der vil være teoretisk inspiration dels fra psykolog Helene Gram Kirkegaard, der er tidligere elitebadmintonspiller og dels tidl. ungdomstræner Mads Degel, der er ekspert i kommunikation mellem spiller og træner under kampe. Kursisterne skal på baggrund af de to oplæg observere ungdomskampe, og evaluere dem efterfølgende – forhåbentlig med gode refleksioner og værktøjer til egen praksis.

Vil du deltage i kurset?

Du er ikke logget ind. Gør det og få en lettere tilmelding.

Hvis du ikke har et DBU-login, kan du tilmelde dig her

Tilmeld dig uden DBU login

Alternativt kan din klub tilmelde dig via klubadministrationssystemet "KlubOffice" - tal med din klub herom!