Mangler du en dommer, så kan dommerhjælpen måske hjælpe dig.

DBU København har etableret Dommerhjælpen for at kunne hjælpe klubberne med at finde dommere til kampe i rækker, som DBU København på forhånd har meddelt, at de er hjemmeholdets ansvar at stille dommer. I daglig kalder vi disse kampe for ”Døm-Selv-Kampe”.

Send en mail via adressen dommer@dbukoebenhavn.dk. Det er en god ide, at gøre det i god tid, og senest 3 dage for kampens afvikling.

Dommerhjælpen kan også benyttes til bestilling af dommer til træningskampe. Her kan dommeren bestilles samtidigt med at kampen oprettes i KlubOffice, men man kan naturligvis også bestille dommer ved efterfølgende at sende en mail.

Dommerhjælpen påsætter også til kampe i U21, pokalturneringen, cups, og stævner samt 7 mands kampe. Der påsættes ikke dommer til kampe i børneturneringen.

Vi skal understrege, at det ikke er en garanti, men Dommerhjælpen gør, hvad muligt er, for at skaffe en dommer. Kampe i rækker med påsat LU dommer går altid forud for kampe bestilt ved dommerhjælpen.

Der vil altid tilgå klubben besked, såfremt ønsket ikke kan efterkommes.

Det skal på forhånd meddeles, at bestilling af dommer til kamp om lørdagen, sandsynligvis vil være problematisk, da hovedparten af dommerne er påsat kampe i DBU og DBU Københavns rækker.

DBU København afregner med dommeren og fremsender efterfølgende regning til hjemmeholdet. Der tillægges en påsætningsgebyr på kr. 55,- (pr. dommer) som i de almindelige turneringskampe.

Ved flytning eller aflysning af kamp bestilt ved dommerhjælpen gælder de almindelige regler for området. Husk at sende meddelelsen til dommer@dbukoebenhavn.dk

I praksis betyder det, at når dommerhjælpen har påsat en dommer bestilt af klubben, så skal klubben altid betale et påsætningsgebyr på kr. 55, også hvis kampen aflyses med mindre det skyldes vejrliget. Husk at give besked til DBU København, hvis en kamp ikke afvikles grundet vejret.

Der kan jf. aftalen mellem DBU og DFU ikke bestilles dommere ved dommerklubberne.