FAQ

FAQ - Sådan kommer du i gang med at spille

Vi vil gerne afholde en turnering for vores klubmedlemmer, hvad skal vi gøre?+

For at afholde en tunering for jeres klubmedlemmer, bedes i kontakte DBU Københavns klubhusbestyrer Johan Christensen direkte på telefon, eller igennem vores Facebook gruppe - klik her.

Der vil blive svaret hurtigst muligt.

Hvor mange må vi stille op med?+

Antallet af deltagere, er helt op til jer. Så længe hver spiller har en Playstation, spil og internetforbindelse er der ingen grænser for antallet af deltagere.. I et spil som FIFA kan i spille 1:1, 2:2, ja helt op til 11:11. som i rigtig fodbold.

Hvordan joiner man jeres discord server?+

Admin vil sende et link til DBU Københavns Discord server til holdlederen eller til holdets anfører. Derefter kan alle, som trykker på linket komme ind på vores Discord. Vi hjælper jer alle igennem, så vi sikre os at alle har adgang.

Hvordan registrerer vi kampresultater?+

Resultater skal skrives til en Admin på vores Discord server. Admin vil bekræfte at han har set det, og derefter vil bracket (turneringsoversigten) blive opdateret løbende med de nye resultater.

Kan eFC’s baner blive brugt alle tidspunkter på døgnet?+

Ja det kan de, men vi kan ikke altid garantere, at en admin kan være til hjælp. Derfor er vigtigt at få aftalt i god tid, hvornår i har brug for hjælp, så Admins kan være til rådighed.

Hvad er Discord?+

Discord er den nemmeste måde at kommunikere med både stemme, video og tekst - dermed er den perfekte for gaminggrupper, som ønsker at mødes i en online turnering. I kan tilgå eFC på Discord ved at følge dette link.