Fælles afslutning for 7M kvinde- og herre senior

DBU København er værter for en stor fodboldfest, når samtlige 7M hold i kvinde- og herreseniorrækkerne har sidste spillerunde i Valby Idrætspark.


Det bliver en historisk fodboldfest, når DBU København samler alle 7M hold til fælles afslutning i Valby IP. Foto: www.fodboldbilleder.dk 

DBU København ønsker at give alle spillere og ledere en hyggelig dag med fokus på fodbold, fairplay og fællesskab. Derfor afholdes sidste turneringsrunde for 7-M hold i foråret 2018, som en stor eventdag for samtlige 7M hold i kvinde- og herreseniorrækkerne. Den store fodboldfest med over 2.500 spillere afvikles lørdag den 16. juni 2018 i Valby IP

For at give alle deltagere den bedst mulige oplevelse vil der i løbet at dagen være forskellige events og aktiviteter, som de mange deltagere kan få glæde af.

I løbet af dagen forventes over 2.500 spillere at lægge vejen forbi Valby Idrætspark, og der vil blive spillet 126 kampe på 21 baner fra kl. 10.00 om morgen til kl. 16.15 sen eftermiddag. Efter den sidste kamp kan alle deltagerne afslutte den perfekte fodbolddag med at se det danske landshold spille VM-kamp med Peru kl. 18.00.

Arrangementet er et led DBU Københavns Bestyrelses ambition om at højne 7M turneringerne i DBU København. Vi håber mange vil bakke op initiativet og vi glæder os til præsentere mere om arrangementet i løbet af foråret. 

DBU København påsætter dommere til alle kampene den pågældende dag. 


Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første