Hvidovre

Dalgas Hvidovre 1520

Hvidovre - Dalgas, 1946
A-rækken, 10 - 2
Dalgas og Hvidovre spillede en jævnbyrdig 1. halvleg - som Hvidovre dog vandt 3-1. I 2. halvleg blev Dalgas spil totalt slået i stykker lige fra begyndelsen, og målmanden fik travlt med at hente bolden ud af nettet.

Hvidovre Ods KFUM

Hvidovre - Odense KFUM, 1964
2. Division, 2 - 1

Kampen er fra sæsonen, hvor Hvidovre ender med at vinde 2. division og rykke op til landets bedste række året efter. 2 år efter – i 1966 - blev Hvidovre dansk mester for første gang.

Hvidovre Real Madrid

Hvidovre - Real Madrid, 1967
Europa-Cup, 2 - 2

Som dansk mester mødte Hvidovre mægtige Real Madrid i Europa Cuppen for mesterhold i 2. runde efter i 1. runde at have besejret FC Basel, Schweitz. Real Madrid mødte frem i København som 6-dobbelt vinder af turneringen, men Hvidovre overraskede med at få 2-2 efter at have ført 1-0 ved Fritz Hansen (15. minut), komme bagud 1-2 på spanske mål af Gento og Pirri før Claus Petersen udlignede i 75. minut. Real Madrid vandt dog returkampen hjemme, så 2. runde blev endestationen for Hvidovre. Manchester United endte med at vinde Cuppen i 67/68-turneringen.

Hvidovre Rds Freja

Hvidovre - Randers Freja, 1970
1. Division, 3 - 1

Hvidovre var med helt fremme i toppen af ​​1. division i kampen om det danske mesterskab – endte med at blive overgået af mestrene fra B 1903 og sølvvinderne fra AB med et enkelt point på broncepladsen. B 1901 sluttede også med i toppen – som nr. 5 af de 12 hold.

HIF Brøndby 1520

Hvidovre - Brøndby, 1984
1. Division, 1 - 3
Brøndby slutter det år som nr. 4, mens Hvidovre havner på 11. pladsen i landets bedste række.

Hvidovre - Lyngby, 1980
DBUs Lands-Pokalturnering Finale, 5 - 3
Halvlegsstilingen var 2-2. Målscorerne var for Hvidovre Michael Manniche (2), Steen Ziegler, Ted Gapinsky og Michael Christensen (på straffespark) og for Lyngby Flemming Hansen (2) og Max Petersen (på straffespark). Kampen blev overværet af 23.500 tilskuer. Pokalfighter blev Michael Christensen, Hvidovre.

BB HIF 1520

Brønshøj - Hvidovre, 1982
Carlsberg Grand Prix Finale, 3 - 0
Carlsberg Grand Prix var en vinterturnering på grus arrangeret af Divisions-foreningen. I 1982 blev finalen afholdt i Parken, grundet manglende lys på Tingbjerg og det blev en utrolig triumf for Brønshøj som vandt 3-0.