Derfor indføres derfor et slut- og puljespil i alle 1. holds herreseniorrækkerne fra KSH, S1P2, S2P4, S3P7, S4P12 og S5P17. Alle øvrige seniorrækker gennemføres ikke.

Samtidigt suspenderes nedrykning i alle rækkerne, og der vil alene blive spillet om oprykning.

Alle rækker opdeles i puljer med hhv. 4 eller 5 hold i hver pulje, og alle kampe skal afvikles inden sommerferien. De første kampe vil som udgangspunkt blive fastsat til uge 25. Det betyder i praksis, at alle hold vil få mulighed for at komme i gang, og spille 3 til 4 kampe inden sommerferien.

Der vil blive indført lempelige regler, som betyder at stort alle ordinære turneringsgebyrer ikke vil være gældende. Det er desuden helt frivilligt om man vil deltage, dog undtaget de 4 bedst placerede hold i hver række, som skal afgøre hvem der rykker en række op. Bemærk at nuværende stillinger kan ændre sig en anelse, da slutstillingerne beregnes ud fra en enkelt turnering og ikke en dobbelt turnering, hvilket betyder at målforskellen tæller i stedet for indbyrdes kamp. Se turneringsreglementets §11.7.

I løbet af tirsdagen vil klubberne bliver informeret i detaljer, hvorledes kampene kan blive afviklet.

Med de nyeste retningslinjer fra Kulturministeriet og DIF er det muligt for fodboldspillere på alle niveauer at spille kampe igen. Læs mere her.