Måned

Nu må der være 500 til fodboldkampe og -stævner

Nu må der være 500 til fodboldkampe og -stævner

Af: DBU Bredde

Protokollen for Fodboldens Corona-regler er blevet opdateret på ny, da nye retningslinjer fra Kulturministeriet pr. 10. juni åbner for, at der må samles op til 500 personer ved idrætsbegivenheder, som indebærer kampe og stævner. Ved træning skal forsamlingsforbuddet på 50 dog fortsat overholdes.

Læs nyheden

OPRYKKERNE SKAL FINDES PÅ BANEN

En slutspilsmodel for førsteholdsrækkerne skal sikre at oprykninger afgøres på fodboldbanen. Samtidig afsluttes alle rækker inden sommerferien.

Læs nyheden

Slut- og puljespil i alle 1. holds herreseniorrækkerne

DBU Københavns bestyrelse besluttede på mandag aftens bestyrelsesmøde, at lytte til mange klubbers ønske om en sportslig afslutning på de bedste herreseniorrækker, som alle har ligget stille siden efteråret 2019 grundet COVID-19.

Læs nyheden
Kampbolden kan trille igen

Kampbolden kan trille igen

Med de nyeste retningslinjer fra Kulturministeriet og DIF er det muligt for fodboldspillere på alle niveauer at spille kampe igen. Det er den sidste dimension, der nu betyder, at fodbolden for alvor er tilbage efter Corona-nedlukningen.

Læs nyheden
Få ny inspiration med DBU Træningsprogrammer

Få ny inspiration med DBU Træningsprogrammer

Af: Ina Tofterup, DBU Bredde

Nu kan du igen downloade komplette træningsprogrammer til en ny træningsuge. Skyd genvej til skræddersyede øvelser, vist med tekst, video og grafik. Tip også din klub om, hvordan klubben sikrer træningsprogrammer til alle børne- og ungdomstrænere direkte i indbakken efter sommerferien.

Læs nyheden

MØDE MED KS-KLUBBER

DBU København havde tirsdag aften samlet repræsentanter fra KS herre til et teams-møde om en mulig afvikling, hvis myndighederne åbner op for turneringsfodbold.

Læs nyheden
DBU's eFodbold får ny verdenspremiere

DBU's eFodbold får ny verdenspremiere

Af: Jacob Skov, DBU Bredde

DBU's eFodbold-turnering skulle have haft verdenspremiere i foråret med hele 280 tilmeldte hold . Den premiere udsatte en vis Corona. Men, allerede nu kan de danske fodboldklubber tilmelde hold til efterårets turneringer.

Læs nyheden

Sommerbold – test formen af mod andre klubhold

Af: DBUK Kommunikation

DBU København inviterer de københavnske klubber til Sommerbold. En sommerturnering på linje med turneringen Vinterbold – bare varmere. Der er tale om træningskampe i puljer administreret af DBU København.

Læs nyheden

OVER 1 MILLION KRONER TILBAGE TIL KLUBBERNE

DBU København tilbagebetaler holdtilmeldingsgebyret for forårets turneringer, da de fleste turneringer er aflyste grundet COVID-19. Pengene er på vej til klubbernes konti.

Læs nyheden

Ansøgning åbner til de højeste ungdomsrækker i Østdanmark

Af: DBU Sjælland Kommunikation

Fra 2. juni til 7. juni er der åben for ansøgninger til de højeste fælles ungdomsrækker. Her kan du læse om ansøgningsproceduren.

Læs nyheden

Log ind