Årets leder 2019 er Johnny Nielsen fra Husum Boldklub

Johnny Nielsen lever på alle måder op til klubbens motto:
”Små klubber har brug for folk med store hjerter”

Johnny Nielsen har et kæmpe hjerte, som banker for Husum BK – en klub, der er blevet et vigtigt samlingspunkt for bydelen og har et imponerende aktivitetsniveau – udelukkende baseret på frivillighed.

 

Årets Ungleder 2019 er Liv Gish fra FA2000

Liv Gish har været med til at skabe struktur og udvikling – ikke bare i FA2000 pigeafdeling, men i hele klubben, hvor man har fået styr på trænerkontrakter, fået en mere stram administrativ styring og et årshjul, så man kan følge med udviklingen i en klub, som på knap 20 år er blevet blandt de fem største i Danmark.

Årets breddedommer 2019 er Villy Nielsen 

Villy Nielsen (73 år) har en solid erfaring med mange dømte kampe på de københavnske fodboldbaner. Når han skal til løbetest består han med så stort overskud, at han ofte lader sig falde tilbage for at hjælpe sine kollegaer igennem.

Villy har været fra bredde til elite og tilbage til bredden, hvor han altid leverer kvalitet og afvæbnende bemærkninger.

Årets klub 2019 er Frederiksberg Boldklub

FB er ikke kun årets klub i DBU København men årets klub i hele Danmark.
Klubben tager et stort socialt ansvar, både for egne medlemmer, kommunens børn og unge, flygtninge og ressourcesvage familier. Af særlige tiltag kan nævnes målsætningen om fra 2020 og fremover årligt at uddanne 10 nye fodbolddommere.