I en periode, hvor medlemmerne ikke må komme ned i klubben åbner DBU København et virtuelt klubhus. Her kan I som klub indgå i et online fællesskab, der understøttes administrativt af DBU København.

Allerede nu kan klubber komme i gang med at arrangere online efodbold-turneringer, ligesom klubberne kan tilbyde deres medlemmer og friviilige at komme i gang med DBU’s dommergrunduddannelse – alt sammen online.

Online e-fodboldturneringer

DBU København stiller baner og mandskab til rådighed. Herefter kan jeres klub hurtigt og enkelt komme i gang med at arrangere og spille online fodboldturneringer, cups og stævner i FIFA og PES.

DBU København stiller baner og vejledning til rådighed for jer fra start til slut. Så kan i spille kampe mod andre klubber/gamere i forskellige kampformater fx 1:1, 2:2 eller 11:11 som i traditionel fodbold.

Alle online eFodboldaktiviteter skal ses supplement til den fysiske offline DBU Bredde FIFA-turnering. Denne turnering skulle have kick off i foråret, men på grund af COVID-19 er denne turnering nu udsat på ubestemt tid. 

Online dommeruddannelse

Vores online dommeruddannelse er allerede blevet en populær online aktivitet. Vores første kursus, som afholdes i Påsken er fuldt booket med 100 tilmeldinger. Læs mere og tilmeld dig det nyeste online teorimodul.  Læs mere her. 

Hvad er på vej?

DBU København forventer at kunne tilbyde yderligere online undervisning i nær fremtid. Følg med på vores hjemmeside.

For yderligere information

Kontakt projektleder Henrik Selch, mail: hese@dbukoebenhavn.dk eller tlf. 51 85 45 72