DBU København ønsker fra foråret 2020, at ændre ved de spilletider, som benyttes i forbindelse med afvikling af turneringskampe. Beslutningen om at ensrette turneringskampenes spilletider i faste modultider gælder for samtlige turneringskampe i DBU Københavns område – fra Danmarksserien til U11 Drenge/Piger. Modultiderne ensrettes således, at det er de samme modultider, der benyttes både lørdag og søndag.

Ændringen er blandt andet en konsekvens af manglen på fodbolddommere og Københavns kommunes beslutning om at indføre gebyr for brug af kommunens faciliteter (læs mere her).

Flere kampe skal dømmes af en eksamineret dommer
Modultiderne skal sikre, at så mange hold som muligt får en eksamineret fodbolddommer til deres turneringskampe. Det er ingen hemmelighed at københavnsk fodbold mangler eksaminerede fodbolddommere. Heldigvis vil mange af vores fodbolddommere meget gerne dømme to kampe på samme dag.

-Vi har taget dette initiativ, fordi det kan være med til at sikre, at DBU København kan dommerpåsætte flest mulige kampe til glæde for klubberne. Vi giver nu dommeren en reel mulighed for nå frem til næste kamp, hvis dommeren har flere kampe samme dag, siger administrationschef Jan Kristensen.

DBU Københavns turneringsafdeling vil i starten af november måned udsende mail til klubber med hold i de dommerpåsatte turneringer – i mailen vil der være en oversigt over de modultider, som holdene har spillet efter i efterårets turnering. Det vil så være muligt at fremkomme med ønsker til modultider, hvilket DBU Københavns turneringsafdeling vil bestræbe sig på at imødekomme.

Vi håber selvfølgelig, at alle klubber under DBU København bakker op om de nye modultider.

11:11 kampe afvikles i følgende moduler

Weekendtider Hverdagstider
10:00   18:00
12:00   20:00
14:00  
16:00  

7:7 og 8:8 kampe afvikles i følgende moduler

Weekendtider  Hverdagstider
10:00  18:00
11:15 19:15
12:30 20:30
13:45  
15:00  
16:15