Måned

Vil du skrive for Fodboldmagasinet København?

DBU København søger en skribent, der har lyst til at skrive om foreningslivet og breddefodbolden i DBU Københavns område.

Læs nyheden

Beach Soccer 2018 - åben for tilmelding

Sidste års succes med Beach Soccer, gentages i år på Amager Strand. Der er nu åbent for tilmeldinger til eventen for børn og unge, som foregår den 30. juni og 1. juli 2018.

Læs nyheden

ÆNDRINGER I DBU KØBENHAVNS BØRNETURNERING

Fra forårsturneringen 2018 vil der både ske ændringer i niveauinddelingen og i måden hvert stævne bliver afviklet på. Derudover bliver U8 pilotårgang for at honorere værtsklubberne for at afholde stævner i nyt format.

Læs nyheden

Årets klub: Nørrebro United

Nørrebro United er et enestående eksempel på hvad foreningslivet kan være og gøre for et lokalområde.

Læs nyheden

Sidste chance: Holdtilmelding - forår 2018

Det er sidste chance, hvis man skal tilmelde nye hold til senior, gammelmands og ungdomsrækkerne i DBU Københavns turneringer for foråret 2018.

Læs nyheden

Valg til folkeoplysningen

I 2017 har folkeoplysningsudvalget i Københavns Kommune fordelt over 33,5 millioner alene til frivilligt folkeoplysende foreningsarbejde. Hvis de københavnske fodboldklubber vil have indflydelse på fordelingen skal møde op til onsdagens valg i folkeoplysningsudvalget.

Læs nyheden

Lederuddannelse for københavnske klubber

”Den attraktive forening” (som er for både erfarne og uerfarne bestyrelsesmedlemmer) er en helt ny form for uddannelse, som kombinerer den klassiske lederuddannelse med foreningsudvikling og forankring hjemme i foreningen.

Læs nyheden

Repræsentantskabsmøde 2018

Den 26. Februar 2018 afholder DBU København Repræsentantskabsmøde på Hotel Scandic i Sydhavnen.

Læs nyheden

Her er de skattefri takster for 2018

Hvor meget må man som fodboldklub udbetale til sine ulønnede trænere og ledere? Se de opdaterede skattefri takster her.

Læs nyheden

Konkurrence: Årets Foto 2017

Har du skudt Årets Foto 2017? DBU København åbner op for konkurrencen, hvor du kan vinde fire billetter til en landskamp i Parken.

Læs nyheden

Log ind