LODTRÆKNING TIL DBU POKALEN

DBU København har foretaget lodtrækning til 2. runde af DBU Pokalen.

DBU Københavns turneringsudvalg har trukket lod til 2. runde af DBU Pokalen. Foto: Aziz Andaloussi

1. runde af DBU Pokalen er netop overstået og det blev til enkelte pokaloverraskelser. Serie 5 holdet fra FC Nordhavn vandt 3-2 på udebane over Vigerslev BK fra Serie 1, mens BK Hellas fra Serie 1 kun vandt knebent over FC Siv fra Serie 5 med 7-6 i Engdraget. Også KFB fra Serie 1 fik en overraskende sejr, da de slog BK Skjold fra KS ud, og nu kan se frem til en kamp mod SSB.

Nu gælder det så 2. runde, hvor alle kampe afvikles i perioden 30. april – 3. maj. Alle kampe er indtil videre fastsat til 2. maj kl. 22:00. Vi forventer at have endelig spilletidspunkt og dato klar i starten af uge 17.

Hermed er (næsten) alle tilmeldte hold i kamp i 2. runde i DBU Pokalen. Det betyder, at det kun er de seks hold fra Danmarksserien, der ikke har været i action i DBU Pokalen endnu.
Holdene fra Danmarksserien indtræder først i 3. runde, som afvikles 14. – 17. maj 2018.

Du kan se hele lodtrækningen på dette link

Bemærk, at der er forlænget spilletid og evt. straffespark i tilfælde, hvor stillingen er uafgjort efter ordinær spilletid i henhold til DBUs propositioner for DBU Pokalen.

Lodtrækning for 7éren Herrer

DBU København foretager lodtrækning til pokalturneringens 2. runde i 7éren for herrer, når de sidste kampe i 1. runde er afviklet i den kommende weekend (21/22. april 2018)

Hold fra klubber med 2 deltagere er placeret i samme halvdel, således at klubben maximalt kan stille 1 hold i finalen.

Der er ikke foretaget seedninger. Først udtrukne hold har hjemmebane.

DBU København stiller dommere til rådighed i semifinalerne og finalen.