Ændringer i turneringsreglementet

Sæsonstart er lige rundt om hjørnet, og nu kan du se de nyeste regelændringer i DBU Københavns turneringsreglement.


Flytningen af dommerpåsatte kampe er nedsat fra 8 til min. 5 dage. Foto: www.fodboldbilleder.dk

Med virkning fra turnerings start i foråret 2017 indfører DBU København følgende ændringer i sit turneringsreglement :

Ny tekst i § 10.3:

Et hold, der melder afbud, udebliver og/eller udvandrer to gange i samme turneringshalvår tvangsudtrækkes af Lokalunionen hvis/når holdet melder afbud/udebliver/udvandrer 3. gang i samme turneringshalvår.

Hidtil har antallet været sat til 3 kampe i samme halvår for halvårsrækker henholdsvis 3 gange i samme turneringsår for helårsrækker. DBU København vil tælle antallet af afbud, udeblivelser og udvandringer sammen og når dette tal når op på 3 i samme halvår tvangsudtrækkes holdet automatisk.

Ny tidsfrist i § 25.1:

Flytning af dommerpåsatte kampe kræver DBU Københavns accept og er evt. ledsaget af et gebyr. Anmodningen fremsendes elektronisk og flytning har først virkning, når accept fremgår i KlubOffice eller på anden vis tilgår klubberne. (uændret formulering)

Bemærk, at fristen for at flytte dommerpåsatte kampe er min. 5 dage før ny såvel som oprindelig spilledato. Se særlige regler for fælles turneringerne.

Fristen er nedsat fra hidtil at have været min. 8 dage til nu min. 5 dage.

Endvidere indføres følgende forsøgsordning i 2017 – 2018 i § 11.3 punkt b):

b) En klub kan kun deltage med ét hold i hver pulje inden for samme Række – undtaget herfra er puljer i DBU Københavns laveste Række. I forsøgsperioden 2017 og 2018 gælder specifikt for Herre Serie 3 pulje 8-11 samt Herre Serie 4 pulje 13-16, at en klub kan deltage med op til to hold i hver af de 8 angivne pulje.

Dermed bliver det muligt for en klub at deltage med op til samlet 8 hold i Serie 3 pulje 8-11 henholdsvis op til samlet 8 hold i Serie 4 pulje 13-16. Øvrige op- og nedrykningskriterier i § 11.13 a) samt c)-f) gælder uændret.

Log ind