Ny visionskonsulent i DBU København

DBU København er en del af dansk idræts store visionsprojekt, ”Bevæg dig for livet”. I den forbindelse er Ian Pedersen (45) ansat som ny visionskonsulent.


DBU København har ansat Ian Pedersen som ny visionskonsulent for "Bevæg Dig for Livet". Foto: JCJ

Ian Pedersen er tiltrådt i en halvtidsstilling som fælles visionskonsulent i "Bevæg Dig for Livet" under DIF, DGI og DBU. Ian Pedersen skal aktivere "Bevæg Dig for Livet" i København, hvor han skal arbejde med klubudviklingsforløb og aktivitetsudvikling, så klubberne i fremtiden bliver endnu bedre til at opfylde danskernes ønsker og behov. 

Helt konkret er målet at hjælpe foreningerne med at øge mængden af aktive fodboldspillere, og det skal ske via et særligt fokus på rekruttering og fastholdelse af teenagere og voksne motionister. 

Kendt ansigt
Ian Pedersen har tidligere været ansat som Fodbold Fitness konsulent i et samarbejde mellem DBU København og DBU Sjælland, og har derfor et indgående kendskab til motionsfodbolden og de københavnske fodboldklubber. Ian er desuden tilknyttet Køge BK, hvor han fungerer som Forretningsfører.

I DBU København glæder man sig over ansættelsen af Ian Pedersen, der ligeledes ser frem til at komme i gang med sit nye job:

-Jeg glæder mig til at komme tilbage til DBU København og arbejde med nogle lidt andre målgrupper end tidligere. Min styrke er klubudvikling og jeg ser frem til at samarbejde med de københavnske klubber, og forløse potentialet for endnu flere aktive fodboldspillere, siger Ian Pedersen.   

Ian Pedersen starter i sin nye funktion den 25. januar 2017, hvor han tager over fra Henrik Pedersen.

Om Bevæg dig for livet

Over de næste tre år, som aftalen dækker over, er målsætningen at forøge det samlede medlemstal i fodbolden med 3.000 teenagere og 10.000 voksenmotionister på landsplan. I et tiårigt perspektiv er ambitionen, at 12.000 flere teenagere og 40.000 flere voksenmotionister skal være medlem af en fodboldklub på landsplan.

Det samlede visionsprojekt, som støttes med 100 millioner kroner af DGI, Danmarks Idræts-Forbund, Nordea-Fonden og TrygFonden, har som overordnet mål at 600.000 flere danskere skal dyrke idræt i 2025.

Log ind