Måned

DBU København lukket mandag

DBU Københavns administration er lukket mandag. Det skyldes, at breddefodbold-medarbejdere fra hele Danmark er samlet i Tilst for at drøfte, hvordan lokalunionerne i samarbejde kan understøtte de danske klubber endnu bedre end i dag.

Læs nyheden

Ansøgning til fællesrækkerne åbner

Fra mandag 1. maj til 14. maj er der åben for ansøgninger til de højeste fællesrækker Øst for Storebælt hos DBU København og DBU Sjælland. Vær opmærksom på at rækkerne i år har fået ny ansøgningsprocedure.

Læs nyheden

Se semifinalerne i Ungdomspokalen 2017

DBU København har foretaget lodtrækning til 6.runde i Ungdomspokalen for U16, U17 og U19 Drenge. 6. runde er også lig med semifinalerunde, så nu begynder det for alvor at blive spændende.

Læs nyheden

Kontakt modstander med DBU's Fodboldapp

Kontaktoplysninger på modstandernes trænere kan findes via DBU's Fodboldapp. Det gør det let at komme i kontakt med dem.

Læs nyheden

Lodtrækning til 2. runde af DBU Pokalen

DBU København har foretaget lodtrækning til 2. runde af DBU Pokalen

Læs nyheden

Blev fodbolddommer på sin folkeskole

DBU København har støttet ungdomsklubben CPH Youth FC og Tagensbo Skoles dommerforsøg. Og DBU 's breddedommergruppe roser initiativet og håber, at ordningen kan blive bredt ud.

Læs nyheden

Spil Street Soccer på Israels Plads

Lørdag den 20 maj. er DBU København værter for københavner mesterskabet i Street Soccer. Turneringen er åben for tilmelding af hold i aldersgrupper fra U13 til U18.

Læs nyheden

God oplevelse for unge fodboldspillere

Bakkens Fodbold Festival er andet og mere end fodbold.

Læs nyheden

Nye vedtagelser om fælles ungdomsrækker (Øst)

Til efterårssæsonen 2017 er der vedtaget en række ændringer omkring DBU Københavns og DBU Sjællands fælles ungdomsrækker.

Læs nyheden

Det dufter af forår, fællesskab og fodbold

Giv spillerne i din klub en god og sjov fodboldoplevelse for hele familien.

Læs nyheden

Log ind