Bakkens Fodbold Festival 21. og 22. maj 2016

Så er Bakkens Fodbold Festival åben for tilmelding via din klub og som noget nyt er årgangene udvidet, så det er muligt at tilmelde hold fra U8 til og med U14.



Endnu engang inviterer DBU Sjælland og Bakken til det kæmpestore fodboldarrangement - Bakkens Fodbold Festival! Bakkens Fodbold Festival afvikles i 2016 lørdag den 21. maj og søndag den 22. maj – uge 20. 

Tusindvis af unge fodboldglade børn og unge indtager Bakkens forlystelser efter en formiddag på fodboldbanerne.

Sidste år deltog 303 hold fra hele Sjælland, så du og dit hold har de bedste muligheder for at møde nye hold og udfordringer.

Det er også en rigtig god måde at afslutte sæsonen af med en sand fodboldfest.
 
Bakkens Fodbold Festival byder på et spændende og anderledes koncept med effektiv turneringsafvikling og et minimum af ventetid mellem kampene. Der er lagt vægt på en hel dag med fodbold, familie og gode oplevelser. 

DBU Københavns årgange fra U11, U12, U13 og U14 kan deltage i fodboldarragementet. Holdene skal dog være opmærksomme på, at de selv skal stå for flytning af evt. planlagte turneringskampe i DBU Københavns turneringer. 

Praktisk information

Holdene spiller enten lørdag eller søndag

Om formiddagens kæmpes der på fodboldbanerne i de forskellige værtsklubber. Alle hold spiller i 5-holds puljer og er garanteret fire kampe.

Når alle har spillet deres kampe, så går turen til Bakken sammen med kammerater, familie og venner. På spillepladsen får alle spillere et turbånd til Bakken, som giver fri adgang til alle Bakkens forlystelser resten af dagen, og på Bakken får alle spillere overrakt deres flotte medaljer. 

125 kr. pr spiller for en heldagsoplevelse 

For blot 125 kr. pr spiller får man:

• 4 fodboldkampe på én af de nærliggende værtsklubbers baner
• Medaljer 
• Turbånd til Bakken 
• Sceneshow på Bakkens Friluftsscene   
• Mulig deltagelse i flere konkurrencer med fine præmier    

Prisen for at deltage i Bakkens Fodbold Festival

- 8 mands hold kan bestå af 11 spillere i alt - kr. 1.375,- (U11, U12, U13, U14)

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål kan du kontakte Brian Rasmussen på mail bras@dbusjaelland.dk eller på telefon 4634 0741.

Ankomst på Bakken
For mindske tiden med at finde parkeringsplads på Bakken, så begynder og afslutter kampene forskelligt i værtsklubberne. Derudover bliver der åbnet en ekstra port omkring indkørslen til Bakken. Sidst men ikke mindst vil turbånd bliver udleveret til den enkelte spiller direkte på spillepladsen, hvilket gør det endnu nemmere for den enkelte træner.
 
Tilmelding til Bakkens Fodbold Festival
Tilmelding via KlubOffice frem til den 18. april 2016.

Køb ledsagerturbånd til forældre, søskende og venner til en stærkt reduceret pris
Du kan allerede nu og frem til spilledagen købe ledsagerturbånd til kun 165 kr.  (Normalpris 249,-).
Køb det her

Sociale relationer styrkes med godt humør

Med Bakkens Fodbold Festival er der sat øget fokus på den sociale dimension omkring børnefodbolden. Forældreopbakning og engagement har altid været et væsentligt element i børne- og ungdomsarbejdet i klubberne, og med Bakkens Fodbold Festival tilbyder vi et arrangement, som på alle måder byder på optimale rammer for en dag, hvor også forældre, søskende og andre ledsagere bliver en del af arrangementet.

Masser er underholdning og aktiviteter
Lige ved Bakkens indgang etableres et fodbold-picnic-område, ”Grønsværen”, hvor der vil være mulighed for at spille fodbold på et par mindre baner med bander, ligesom der vil være mulighed for at teste sine jongleringsevner i ”telefonboksen”. Du kan også udfordre alle de andre hold og jonglere i telefonboksen, hvor der er flotte præmier på højkant.
På Bakkens Friluftsscene vil der være medaljeoverrækkelse og underholdning med masse del konkurrencer. 

Log ind