Tennisbane bliver til fodboldbane

I BK Skjold har man i samarbejde med DBU København, Københavns Kommune og UNO fået lagt et kunstgræstæppe på de mange tennisbaner som B93 har ved Østerbro Stadion

De mange tennisbaner som B93 har bag Østerbro Stadion bruges kun i perioden fra 1.maj til 1.oktober og for at udnytte arealet bedre har man arbejdet på at finde løsninger, der gør at tennisarealet kan bruges til fodbold i vinterperioden. Nu er en løsning fundet i samarbejde med DBU´s banepartner UNO, der har lagt et kunstgræstæppe ud på tennisarealet.

Det nye kunstgræstæppe bruges normalt i forbindelse med DBU Touren og tanken er, at den nye løsning kan foldes ud flere steder i København og tage toppen af ventelisterne i udvalgte områder. Den nye bane er på forsøgsstadiet, men hos UNO ser man stor fordele i den fleksible og nemme løsning, der kan sættes op og tages ned på kort tid.  

Banen blev indviet i sidste uge, og her var Københavns Kultur- og Fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen forbi, for at besigtige banen:

-Det er genialt at nogle af de anlæg, som bare ligger ubenyttet hen om vinteren kan komme fodbolden til gavn med relativt simple tiltag. Så står det til mig vil vi gerne have mere af den slags, og jeg ser frem til at følge udviklingen.”

I BK Skjold glæder man sig over den nye bane, der ifølge formand Jan Sørensen kan blive et skridt på vejen mod en mere permanent baneløsning i vinterhalvåret:

-Ambitionen på sigt er selvfølgelig, at vi kan få banen ud til kanten og udnytte hele tennisanlægget. Men det her er en start og det viser nogle muligheder som vi skal forfølge i fremtiden, siger BK Skjolds formand. 

Log ind