Bliv Ambassadør for Fairplay

I DBU København har vi et ønske om at alle kampe afvikles på en fair måde. Derfor har vi et korps af Fairplay ambassadører, der ser udvalgte kampe og laver en kort rapport på baggrund af kampenes forløb.

Fairplay skal synliggøres ude i de enkelte klubber, og der skal satses på en holdningsbearbejdning blandt spillere, tilskuere, trænere, ledere og forældre. Derfor har DBU København gennem flere år arbejdet med et korps af Fairplay ambassadører, der tager ud til udvalgte kampe som observatører.

I nogle tilfælde foretrækker DBU København at sende ambassadøren ud anonymt, hvorimod vi andre gange er mere synlige. Derfor bliver alle ambassadører udstyret med DBU København beklædning, så klubberne kan genkende dem. Når kampen er slut, indsendes en kort rapport til DBU København med evt. bemærkninger om kamp og hændelsesforløb.

Hvad kræves der for at blive ambassadør? Intet ud over interesse for fodbold og fairplay samt tid til at se lokale kampe på forskellige niveauer.

Hvad tilbyder DBU København

Adidas tøjpakke. Et årligt møde, hvor vi spiser en fælles middag og gennemgår, hvad der er sket siden sidst. Derudover er der mulighed for at få kørepenge efter statens takster.

Hvordan blive man ambassadør?

Man sender en kortfattet motivation pr. mail til info@dbukoebenhavn.dk  - husk navn, telefonnr. og mail.

Log ind