Champagnen poppede da måltørken stoppede

Dramaet om den målløse KFB-anfører Steen Jølnæs fik en eventyrlig slutning, da han scorede i sidste runde og var med til at sende KFB i serie 3.

KFB fejrer oprykning efter 2-2 mod Pioneren. Fotos: Michael B.V. Jensen / KFB

Steen Jølnæs har været fodbold-Danmarks mest omtalte serie 4-spiller i de senere uger. Den målløse anfører var under maksimalt pres efter at hans kæreste, Josephine, havde skrevet til DBU København i frustration over de manglende scoringer. Josephines mail og tilbud om at dømme kampen blev til en sjov historie, og i sidste uge måtte KFB-anføreren så forholde sig til det store pres for at score i det han selv omtalte som ”sit livs vigtigste kamp”.

Om det var Josephines opråb eller Steens intensive træning frem mod kampen, som gav pote, skal være DBU København usagt. Men et eller andet var forløst hos KFB-spilleren, der efter kun to minutters spil slog til og sparkede KFB foran med 1-0, til stor jubel for de mange fremmødte tilskuere og medspillere. Målet var desværre ikke for øjnene af hans gravide kæreste, der havde motorstop og derfor kom for sent til kampen og den længe ventede scoring:

-Det var en kæmpe forløsning, endelig at få scoret, og så et så vigtigt mål, som var med til at sikre os oprykningen. Vi vidste at det ville blive en svær kamp, og at vi ville blive trykket fra start, så derfor var det rigtig vigtigt at vi kunne komme godt fra start, men et mål efter 2 minutter havde vi ikke turde drømme om, fortæller Steen Jølnæs.

Kampen mellem KFB og Pioneren blev efter aftale med DBU København dømt af Nordic Bet liga dommeren, Kasper Madsen, der kunne notere yderligere 3 scoringer i opgøret, som endte 2-2. Dermed sikrede KFB sig oprykning til serie 3 fra den kommende sæson.

Steen Jølnæs kom endelig på måltavlen med en scoring efter 2 minutters spil.

Steen Jølnæs med sin gravide kæreste Josephine og dommer Kasper Madsen.