Få hjælp af de nye klubrådgivere

DBU Københavns nye klubrådgiverteam er på plads og klar til at hjælpe med klubudvikling.


Sportslig udvikling og træneruddannelse er nogle af de områder som DBU Københavns nye klubrådgivere kan hjælpe med. (Foto: Martin Ladegaard)

DBU København har ansat Hans Vixø og Richard Andersen som de to nye klubrådgivere, der fremover skal understøtter klubudviklingen under DBU København. Hver enkelt klub vil få tilknyttet deres ”egen” klubrådgiver, der bliver ansvarlig for sparring, rådgivning og dialog med den enkelte klub.

Hans Vixø og Richard Andersen vil i de første måneder af 2015 tage kontakt til klubberne med ønske om et møde, hvor de vil præsentere sig selv og samtidig tage pulsen på klubbernes nuværende situation og aktuelle behov for en koordineret indsats i tråd med klubbens ønsker.

Richard Andersen kommer fra en stilling i DBU’s breddeafdeling mens Hans Vixø har en fortid som konsulent i DIF samt et par specialforbund. Begge har et stort kendskab til frivilligheden og de betingelser som klubberne lever og agerer under. 

DBU Københavns klubrådgivere har til opgave at besøge alle klubber under DBU København. Med klubrådgiverne ønsker DBU København at komme helt tæt på klubberne og skabe en tæt dialog omkring udvikling af fodbolden under DBU København. Klubrådgiverne er som udgangspunkt et gratis tilbud fra DBU København, men der må påregnes en egenbetaling i forbindelse med længere klubudviklingsforløb.

Det forventes til gengæld at klubberne investerer tid i at introducere klubrådgiverne for klubbens udfordringer, ligesom klubrådgiverne bliver tovholdere på projekter, som vedrører klubben og DBU København. De områder som klubrådgiverne bl.a. rådgiver indenfor er sportslig udvikling og fastholdelse, administration og organisatoriske forhold samt kommunikation og uddannelse.

For mere information om klubrådgiverordningen bedes du kontakt Søren Hemmingshøj fra DBU Københavns administration, shem@dbukoebenhavn.dk

Du kan læse mere om klubrådgiverfunktionen her. 


Log ind