Forside-flash-nyheder-lille

Nyheder fra DBU København

Få bedre fodboldspillere - "Giv dem lektier...!"

Ordet "lektier" er hos mange børn og unge et FY-ord - men når sammenhængen er fodbold, vil de fleste syntes at det er både sjovt, skægt og ikke mindst lærerigt. Nu er muligheden til stede for alle der har lyst til at blive bedre fodboldspillere. En helt ny hjemmeside...
 ...giver nu mulighed for at den enkelte kan både lære og forstå de enkelte øvelser, finter og fodboldtricks.

 

Fodbold færdigheder

Soccertrix kan med 3d visualisering af driblinger, finter og tricks give unge fodboldspillere inspiration til nye tekniske færdigheder.
Driblinger såsom, Ronaldo hæl, Ronaldinho Elastico og Zidane 360 er visualiseret således de kan tillæres hurtigt og benyttes til træning og kamp.


De bedste Tricks
 

Fodbold er heller ikke kun træning og kamp. Det er den individuelle samt sociale leg med bolden hvor man jonglerer med bolden og laver tricks. Hertil er nogle af de bedste street spillers trick gengivet nøjagtigt så du kan kopiere og udføre dem selv. Fede boldløft og totalt show off jongleringer såsom Timo ATW og Benklo.
 
Du kan herunder afprøve hvordan og hvor let det er at se den enkelte øvelses udførsel, fra alle vinkler og i forskellige hasigheder. (OBS - Du bliver bedt om at installerer en lille "plugin" for at kunne benytte dette system)


 
Du kan se alle de øvrige tricks og finter HER: www.soccertrix.dk - og siden bliver hver måned opdateret med nye finter og tricks.

Soccertrix er blevet udarbejdet i samarbejde med:
 
DBU,
Michael Laudrup,

Allan Nielsen,
Peter Bonde
Daniel Agger,
Marc Olsen
 
 

Af: Hubert Freynhofer

16. december 2009, 00:31

Skriv kommentar (Kræver login)

Ingen kommentarer endnu - skriv den første

0 Kommentarer: 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så sender vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook